Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tälle sivulle on koottuna kysymyksiä mm. aikojen varaamisesta, siirtämisestä ja peruuttamisesta sekä yritys-/työpaikkahieronnoista.

Mistä tiedän, millainen palvelu minun kannattaa varata?

Olemme pyrkineet laatimaan sivujemme palvelukuvauksen kattavasti. Jos et ole varma sopivasta palvelusta, voit aina olla meihin yhteydessä puhelimitse.

Miten voin varata ajan Kotivastaanotolle?

Ajanvaraukset onnistuvat kätevästi nettiajanvarauksemme kautta. Klikkaa kotisivujemme ”Nettiajanvaraus”-painiketta siirtyäksesi ajanvaraussivustolle. Etene varauksen suhteen seuraavasti:
1) Valitse haluamasi palvelu.
2) Valitse haluamasi hoitoajan pituus.
3) Mikäli toteutamme molemmat valitsemaasi palvelua, voit valita haluamasi toteuttajan tai katsoa kaikki vapaana olevat ajat.
4) Valitse kalenterinäkymästä sopiva päivämäärä ja kellonaika. Täytä varausta varten henkilötiedot huolellisesti. Lue varausehdot.
5) Paina ”Varaa aika” -painiketta. Sähköpostiisi saapuu varausvahvistus. Aika on nyt varattu.

Voit tiedustella vapaita aikoja myös puhelimitse. Emme valitettavasti pääse vastaamaan puhelimeen hoidon ollessa kesken; soittelemme mahdollisimman pian takaisin.

Miksi en saanut varausvahvistusta sähköpostiini?

Tarkista ensimmäisenä roskapostikansio. Mikäli roskapostiinkaan ei ole varauksen tekemisen jälkeen ilmestynyt varausvahvistusta, laita asiasta tekstiviesti Annikalle tai Jarille. Ilmoita viestissä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme tarkistaa asiakastietoihisi tallennetun sähköpostiosoitteen kirjoitusasun.

Voiko jo varatun palvelun vaihtaa toiseen?

Voimme vaihtaa sinulle tarjottavaa palvelua vastaanotolle saapuessasi (esim. hieronnasta fysioterapiaan), kunhan hoitoajan pituus pysyy samana. Joskus ajan pidentäminenkin voi olla mahdollista. 24 tunnin peruutusajan puitteissa pääset muuttamaan varaustasi myös itse sähköpostiisi saapuneen varausvahvistusviestin kautta.

Kuinka pääsen muokkaamaan tai poistamaan ajanvaraukseni?

Nettiajanvarauksesta tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen varausvahvistusviesti, joka sisältää linkin ajanvarauksen muokkaamiseen ja poistamiseen. Muokkaus ja poisto onnistuvat 24 tunnin peruutusajan puitteissa. Peruutusajan puitteissa tehdyt muutokset varaukseen ovat veloituksettomia.

Mitkä maksutavat Kotivastaanotolla käyvät?

Maksuvaihtoehtoina ovat korttimaksut sekä tietyt työhyvinvointiedut (kts. seuraava kysymys).

Voinko maksaa käyntini työhyvinvointiedulla?

Kotivastaanotolla voit maksaa seuraavilla hyvinvointieduilla (vain mobiilimaksuilla!):
ePassi Hyvinvointi: klassinen ja urheiluhieronta, fysioterapia
Smartum Hieronta: klassinen ja urheiluhieronta, fysioterapia
Edenred Hieronta: klassinen ja urheiluhieronta (myös fysioterapia, jos työterveyspakettisi sisältää hierontapalvelut – varmista asia työnantajaltasi)

Maksaessasi hyvinvointiedulla, löydät etusovelluksen käyttöpaikkahausta kaksi Kotivastaanottoa. Valitse oikea käyttöpaikka hoitosi toteuttajan mukaan seuraavasti:
Kotivastaanotto (F-Type): Annika
Kotivastaanotto (JL-Point): Jari

Lahja-/sarjakorttini on vanhentumassa, mitä teen? / Lahja-/sarjakorttini on vanhentunut, mitä teen?

Lahja- ja sarjakortit ovat voimassa neljä kuukautta ostopäivästä. Viimeinen voimassaolopäivä on merkitty korttiin. Aika kannattaa varata ajoissa, sillä jonotilanteemme vaihtelee tavallisesti noin viikosta kuukauteen. Lahjakortin voimassaoloaikana on jonotilanteesta huolimatta mahdollista saada varattua itselleen sopiva hoitoaika, kun on aktiivinen ajoissa. Jos huomaat lahja-/sarjakorttisi viimeisen käyttöpäivän olevan lähellä, katso heti nettiajanvarauksesta vapaana olevat ajat. Jos vapaita aikoja ei löydy, ota meihin yhteyttä puhelimitse mahdollisimman ajoissa ennen kortin viimeistä käyttöpäivää.

Lahja-/sarjakortin käyttäminen kortin voimassaoloaikana on asiakkaan vastuulla. Kortin myyjällä on oikeus määrittää lahja-/sarjakortin voimassaoloaika, eikä myyjällä ole velvollisuutta ottaa vastaan vanhentunutta lahja-/sarjakorttia maksuvälineenä. Lahja-/sarjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä vanhentunutta korttia hyvitetä. Katso lisää lahja- ja sarjakorttien käyttämisestä ja käyttöehdoista Palvelumme-sivulta.

Lahjakorttini oikeuttaa esim. 90 min hierontaan – voinko varata kaksi 45 min hierontaa tai täysin toisen palvelun?

Jos lahjakortissa lukee euromääräisen arvon sijaan tietty palvelu, lahjakortti kuitenkin vastaa kyseisen palvelun hinnaston mukaista arvoa. Näin ollen esim. 90 minuutin hierontalahjakortin arvo on 72 euroa. Voit aina varata myös muun kuin lahjakortissa mainitun palvelun. Jos varaamasi palvelun hinta ylittää lahjakortin arvon, veloitetaan jäljelle jäävä erotus sinulta korttimaksulla hoitokäyntisi yhteydessä.

Millaiset pysäköintimahdollisuudet Kotivastaanotolla on?

Kotivastaanotto sijaitsee omakotitalomme yhteydessä. Pihalla on tilaa useille autoille.

Miten tilaan lahjakortin?

Lahjakortin tilaaminen onnistuu helpoiten nettisivujemme ”Tilaa lahja- tai sarjakortti” -painikkeen kautta. Painikkeen takaa löydät tilauslomakkeen. Täytä lomakkeelle ensin koko nimesi ja yhteystietosi. Valitse seuraavaksi tilattava lahjakortti: Tilatessasi sarjakortin, valitse ”Haluan tilata seuraavan lahja-/sarjakortin” -pudotusvalikosta haluamasi sarjakortti. Jos haluat tilata muun määrän palveluita tai lahjakortin tietyllä rahasummalla, jätä tämä pudotusvalikko tyhjäksi ja täytä tilauksesi kohtaan ”Tilaan lahjakortin seuraavalla palvelulla / summalla”. Valitse seuraavaksi lahjakortin toimitus- ja maksutavat valikoista. Jos tilaukseen liittyy jotain erityistä huomioitavaa, voit täyttää tiedot ”Muuta tilaukseen liittyvää?” -kohtaan. Jos haluat tilata useamman lahjakortin, kirjoita tämä ”Muuta tilaukseen liittyvää?” -kohtaan. Kun lomake on täytetty, paina Lähetä-nappia. Tilaus on nyt tehty.

Tilaaminen onnistuu myös tekstiviestillä, puhelimitse tai sähköpostiviestillä. Ilmoita tällöin täydelliset yhteystietosi ja haluamasi lahjakortin sisältö.

Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi. Vanhentuneita lahja-/sajrakortteja ei hyvitetä, eikä Kotivastaanotolla ole velvollisuutta hyväksyä vanhentuneen lahja-/sarjakortin käyttämistä maksuvälineenä. Kts. lahja- ja sarjakorttien käyttöehdot Palvelumme-sivulta.

Kuinka nopeasti lahjakorttitilaus käsitellään?

Käsittelemme lahjakorttitilauksia arkipäivisin asiakastyön ohessa. Lahjakortti on toimitettavissa arkisin 48 tunnin sisällä tilauksestasi. Mikäli lupaamamme toimitusaika on ylittynyt, emmekä ole olleet yhteydessä tilaukseesi liittyen, tarkista ensin roskapostikansiosi. Jos roskapostikansiossa ei ole vastausviestiä meiltä, otathan meihin yhteyttä!

Miten ostan sarjakortin?

Sarjakortin voi ostaa käynnin yhteydessä. Sarjakortin voi myös tilata etukäteen nettisivujemme ”Tilaa lahja- tai sarjakortti” -painikkeen kautta. Tällöin teemme haluamasi sarjakortin valmiiksi seuraavaa käyntiäsi varten. Maksu onnistuu seuraavan käyntisi yhteydessä.

Voiko fysioterapiaa toteuttaa muuallakin kuin Kotivastaanoton tiloissa?

Erillisestä sopimuksesta ja lisämaksusta käyntejä on mahdollista toteuttaa esim. kuntosalilla. Kysy Annikalta asiasta lisää.

Olen allerginen koirille / pelkään koiria. Ovatko koirat samoissa tiloissa hoitokäyntini aikana?

Koirilla ei ole pääsyä asiakastiloihin silloin, kun otamme sovitusti asiakkaita vastaan. Muuna aikana koirat pääsevät kulkemaan mm. eteistiloissa. Imuroimme asiakastilat ennen vastaanoton aukeamista. Voimakkaasti allergiset asiakkaat eivät ole kertoneet saaneensa käynneiltään allergiaoireita.

Yritys- ja työpaikkahieronnat:

Miksi hierontaa kannattaisi järjestää työpaikalla?

Hieronnoilla parannetaan työntekijöiden työhyvinvointia vähentämällä ja ennaltaehkäisemällä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Nämä vaivat, kuten niska-hartiaseudun, selän alueen tai olkapäiden kiputilat sekä päänsäryt ovat tavallisia sairauspoissaolojen syitä.

Millaisen tilan työpaikkahierontaa varten tarvitsee?

Tilan ei tarvitse olla suuri; kunhan hierontapöytä mahtuu tilaan ja pöydän ympärillä liikuskelemaan. Hierontatilan tulee tarjota asiakkaalle riittävä yksityisyys. Varsinaisia tarvikevaatimuksia tilan suhteen ei ole, sillä kuljetamme mukanamme tarvitsemamme välineistön. Hierontatilan lähettyvillä tulee olla käsienpesumahdollisuus.

Minkä mittaisia hierontoja järjestetään?

Hierontojen pituus yrityskäynneillä on tavallisesti 30 – 45 min. Pidemmistä ajoista voidaan sopia.

Kuinka monta hierottavaa otetaan vastaan yhden hierontapäivän aikana?

Tavallisesti vastaan otetaan 4 – 8 asiakasta riippuen hierontojen pituuksista. Mikäli tarvetta on, pystymme järjestämään kaksi hierojaa paikalle samana päivänä, jolloin asiakasmäärä voidaan tuplata.

Kuinka usein työpaikkahierontaa kannattaa järjestää?

Käyntitiheys riippuu asiakasmäärästä ja toiveista. Useimmiten työpaikkahierontoja järjestetään 1 – 2 kertaa kuukaudessa.

Kuka hoitaa ajanvaraukset?

Tavallisesti ajanvaraukset on hoidettu työpaikalla sisäisesti ja varauslistat on toimitettu meille sähköpostitse muutamaa päivää ennen sovittua hierontapäivää. Ajanvarauksessa on hyödynnetty mm. sähköpostilistoja tai kahvihuoneeseen sijoitettuja paperisia varauslistoja.

Kuka maksaa työpaikkahieronnan?

Maksajan suhteen on useampia vaihtoehtoja:
1) Työnantaja maksaa työntekijöiden hieronnat kokonaisuudessaan.
2) Työnantaja maksaa osan työntekijöiden hieronnoista (esim. 50%).
3) Hieronnat ovat työntekijöille täysin omakustanteisia.
Työnantaja voi järjestää työntekijöilleen hierontaa verovapaana etuna. Mikäli pohditte työnantajan osallistumista hierontojen kustannuksiin, asiasta kannattaa tiedustella tarkemmin Verohallinnosta.

Työpaikkahieronnat kiinnostavat. Miten asian kanssa edetään?

Ota yhteyttä Annikaan puhelimitse (O4O 83O 9384) tai sähköpostitse ( info(at)kotivastaanotto.com ).

Työhyvinvointipäivät, polttarit, synttärit…

Järjestättekö työhyvinvointipäiviä työporukoille?

Työhyvinvointipäivän järjestäminen on mahdollista. Sisältö suunnitellaan työporukalle sopivaksi. Kysy lisää Annikalta: O4O 83O 9384 tai info(at)kotivastaanotto.com.

Onnistuuko teidän järjestää ohjelmaa esim. polttareihin, synttäreille tai muuhun illanviettoon?

Polttareille, synttäreille tai muuhun illanviettoon on mahdollista järjestää hierontaa yhden tai kahden tekijän voimin. Vaatimuksena on tavallisesti 4 – 6 hieronta-asiakasta per tekijä, riippuen hierontojen pituudesta. Hierontaa varten tarvittavista tiloista löytyy lisätietoa ylempää tältä sivulta työpaikkahierontoihin liittyvien kysymysten kohdalta. Kysy lisää Annikalta: O4O 83O 9384 tai info(at)kotivastaanotto.com.