Palvelumme

Tarjoamme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä fysioterapia- ja hierontapalveluita Kotivastaanotolla Pornaisissa osoitteessa Halkiantie 460, 07190 Halkia.

Alta löydät palvelukuvauksemme sekä lisätietoa lahja- ja sarjakorteistamme.

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta

Klassista hierontaa ja urheiluhierontaa tarjotaan 30 – 120 minuutin mittaisina hoitokäynteinä, joiden aikana käsitellään suppeampia tai laajempia alueita käytettävissä olevan ajan pituudesta riippuen. Esimerkiksi 120 minuutin hieronnan aikana ehditään käydä läpi koko vartalo. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta tietynlaisten hierontaotteiden ja -tekniikoiden osalta. Urheiluhieronnassa käytetään esimerkiksi liikehoitoja lisäämään nivelten liikkuvuutta.

Hierontaan saavutaan usein esimerkiksi niska-hartiaseudun kireyden ja kivun, päänsäryn, purentalihasoireilun tai alaselkäkipujen vuoksi. Säännöllisestä hieronnasta hyötyvät useimmat, sillä sen avulla voidaan osaltaan ennaltaehkäistä erilaisia kiputiloja ja vaivoja. Kuntoilijat ja urheilijat hyötyvät lihashuollosta, jonka avulla lihakset mm. palautuvat nopeammin suorituksista.

Meiltä saat erikseen varattua ajan myös 30 min mittaiseen pää- ja purentalihasten hierontaan.

Klassista hierontaa tarjoaa: Annika, Jari
Urheiluhierontaa tarjoaa: Jari

Fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan hakeudutaan tavallisesti jonkin vaivan vuoksi, mutta myös niiden ennaltaehkäisemiseksi. Tavallisia vastaanotolle hakeutumisen syitä ovat erilaiset kiputilat (esimerkiksi päänsärky, purentalihasoireet, selkäkipu tai eri nivelissä tuntuva kipu), nivelten liikerajoitukset tai tapaturmat (esimerkiksi nilkan nyrjähdys). Fysioterapiasta hyötyvät myös leikkauksiin valmistautuvat tai leikkauksesta toipuvat asiakkaat.

Fysioterapiassa mm. laaditaan yksilöllisiä harjoitusohjelmia (mm. venytys-, lihasvoima- ja tasapainoharjoitteet), käsitellään pehmytkudoksia, mobilisoidaan eli ylläpidetään ja parannetaan nivelten liikkuvuutta sekä hoidetaan esim. lihaskalvoja ja turvotusta alipaineimurullaushoidolla (LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella, kts. lisää yhdistelmähoitojen kuvauksesta alempaa). Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman sitä. Lähetteellä tulevat asiakkaat ovat oikeutettuja Kela-korvaukseen. Hoidot voi maksaa myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Palvelua tarjoaa: Annika

Yhdistelmähoidot

Yhdistelmähoidot sisältävät hierontaa sekä alipaineimurullaushoitoa LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella ja/tai Dry Needling -hoitoa.

Yhdistelmähoito sisältää yhdellä kertaa useampia käytössämme olevia hoitomenetelmiä, joiden avulla voidaan vaikuttaa lihaskireyksiin ja kipupisteisiin, lisätä arpikudoksen venyvyyttä, käsitellä fascioita eli lihaskalvoja, vähentää kudosten turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa.

Palvelua tarjoaa: Annika, Jari

Tutustu alipaineimurullaushoitoon ja Dry Needling -hoitoon tarkemmin:

Dry Needling -hoito

Kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktiohoitoa, jossa hoito kohdistetaan akupunktioneulojen avulla yksittäisiin lihasten kipupisteisiin (trigger-pisteisiin). Hoidon avulla voidaan aktivoida kehon omia paranemisprosesseja sekä stimuloida hermopäätteitä, jolloin aktivoidaan aivojen omien mielihyvävälittäjäaineiden erittymistä. Kuivaneulauksen avulla voidaan nopeuttaa lihasten palautumista suorituksista, parantaa voimantuottoa ja laukaista kipupisteitä.

Huomioithan, että tällä hetkellä palvelu on saatavilla vain Jarin toteuttamissa yhdistelmähoidoissa.

Alipaineimurullaushoito / fasciahieronta

Toteutamme hoidot LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella, joka stimuloi ja hieroo kudoksia sekä parantaa aineenvaihduntaa alipaineen ja motorisoitujen rullien avulla. Hoidon aikana voidaan esim. käsitellä lihaskalvoja eli fascioita, parantaa aineenvaihduntaa ja arpien joustavuutta, vähentää kudosten turvotusta sekä lievittää kipua. Alipaineimurullaushoitoa käytetään myös esteettisiin hoitoihin, sillä hoidon avulla kiihdytetään aineenvaihduntaa, tasoitetaan ja ennaltaehkäistään selluliittia ja ihon juonteita, kiinteytetään ihoa ja korostetaan lihasten muotoja.

Muut palvelumme

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksella voidaan mm. vähentää turvotusta, lievittää kipua, parantaa kudosten aineenvaihduntaa, tukea niveliä ja parantaa asentoa.

Kinesioteippaus sisältyy fysioterapiakäynnin hintaan.

Lahja- ja sarjakortit

Meiltä saat lahjakortit kaikkiin palveluihimme. Lahjakorteille voi ostaa arvoa tai tietyn määrän palveluitamme, esimerkiksi 5 kerran sarjakortin hierontaan.

Voimassaoloaika: Lahjakortit ja kolmen/viiden kerran sarjakortit ovat voimassa kolme (3) kuukautta ostopäivästä. Lahjakortilla/sarjakortilla maksettavat käynnit kannattaa varata ajoissa ennen kortin viimeistä käyttöpäivää – näin varmistat, että saat itsellesi sopivan ajan voimassaoloajan puitteissa.

Tilaaminen:
Tilaa lahjakortti tai sarjakortti puhelimitse, sähköpostitse, kotisivujen ”Tilaa lahjakortti” -sivun kautta tai Facebookin yksityisviestillä.

Toimitus:
Sähköinen lahjakortti lähetetään PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen arkisin 48 tunnin kuluessa tilauksesta. Paperisten lahjakorttien toimitustapoina ovat nouto Kotivastaanotolta (sovi aika etukäteen) tai postitus (ajoissa tulleisiin tilauksiin).
Sarjakortin saa matkaan kätevästi ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä.

Maksutavat:
Noudettava lahjakortti maksetaan korttimaksulla. Postitettavien lahjakorttien sekä sähköisten lahjakorttien mukana tulee lasku.
Sarjakortit maksetaan ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä korttimaksulla.

Lahjakortin aktivoituminen käytettäväksi:
Lahjakortit aktivoituvat käytettäväksi, kun maksu on suoritettu ja kirjautunut tilillemme. Tämä kannattaa huomioida etenkin laskulla maksettaessa, mikäli lahjakorttia on toiveissa käyttää jo ennen laskulle merkittyä eräpäivää!

Palvelut koti- ja yrityskäynneillä

· Klassinen ja urheiluhieronta
· Yhdistelmähoidot
· Kinesioteippaus (muun hoidon yhteydessä)

Pyydä tarjous yrityshieronta- tai kotikäynnistä puhelimitse tai sähköpostitse!


Eläimille allergiset huomio! Taloudessamme asuu koiria.

25.05.2018: Uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) mukainen tietosuojaseloste on nähtävillä Kotivastaanoton tiloissa.