Palvelumme

Tarjoamme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä fysioterapia- ja hierontapalveluita Kotivastaanotolla osoitteessa Halkiantie 460, 07190 Halkia (Pornainen). Olemme auki ajanvarausten mukaan pääasiassa arkisin. Teemme myös yritys- ja kotikäyntikeikkoja mahdollisuuksien mukaan.

Alta löydät palvelukuvauksemme, lisätietoa lahja- ja sarjakorteistamme, yritys- ja kotikäynneistämme sekä henkilöesittelymme.

Fysioterapia
Klassinen hieronta ja urheiluhieronta

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia

Miksi fysioterapiaan?
Fysioterapian keinoin hoidetaan ja kuntoutetaan jo olemassa olevaa vaivaa tai ennaltaehkäistään niiden syntymistä. 
Mitkä ovat tavallisia vastaanotolle hakeutumisen syitä?
Erilaiset kiputilat (esim. päänsärky, purentalihasoireet, selkäkipu tai eri nivelissä tuntuva kipu), nivelten liikerajoitukset tai tapaturmat. Fysioterapiasta hyötyvät myös leikkauksiin valmistautuvat tai leikkauksesta toipuvat asiakkaat.
Mitä fysioterapiassa tehdään?
Laaditaan yksilöllisiä harjoitusohjelmia (mm. venytys-, lihasvoima- ja tasapainoharjoitteet), käsitellään pehmytkudoksia, mobilisoidaan eli ylläpidetään ja parannetaan nivelten liikkuvuutta sekä hoidetaan esim. lihaskalvoja ja turvotusta LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella (kts. lisää yhdistelmähoitojen kuvauksesta alempaa).
Tarvitaanko fysioterapiaan lähetettä?
Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman sitä. Lähetteellä tulevat asiakkaat ovat oikeutettuja Kela-korvaukseen.
Voiko fysioterapian maksaa hyvinvointieduilla?
Fysioterapian voi maksaa ePassi Hyvinvoinnilla sekä Smartum Hierontaedulla.
Voiko fysioterapiaan tulla maksusitoumuksella?
Hoidot voi maksaa myös vakuutusyhtiön tai työnantajan maksusitoumuksella.

Palvelua tarjoaa: Annika

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta

Miksi hierontaan?
Tavallisia syitä hierontaan hakeutumiselle ovat esim. kireydentunne ja kivut eri alueilla, päänsärky, purentalihasoireilu tai alaselkäkivut. Säännöllisellä hieronnalla voidaan osaltaan ennaltaehkäistä kiputiloja ja vaivoja. Kuntoilijat ja urheilijat hyötyvät lihashuollosta, jonka avulla lihakset mm. palautuvat suorituksista nopeammin.
Minkä mittaisia hieronta-aikoja voi varata?
Hieronta-aikoja voi varata 30 – 120 minuutin mittaisina. Mitä laajempaa aluetta on tarkoitus hieroa, sen pidempi aika hieronnalle kannattaa varata. Meiltä saat erikseen varattua ajan myös 30 minuutin pää- ja purentalihashierontaan.
Miten klassinen hieronta ja urheiluhieronta eroavat toisistaan?
Urheiluhieronnassa käytetään tarpeen mukaan hieman erilaisia hierontaotteita ja -tekniikoita, esim. liikehoitoja lisäämään nivelten liikkuvuutta. Napakkaotteista hierontaa saa sekä klassisessa hieronnassa että urheiluhieronnassa.
Voiko hieronnan maksaa työhyvinvointieduilla?
Tällä hetkellä klassista ja urheiluhierontaa voi maksaa ePassi-hyvinvointiedulla. Smartum hierontaetu on tulossa käyttöön lähiaikoina.
 
Klassista hierontaa tarjoaa: Annika, Jari
Urheiluhierontaa tarjoaa: Jari

Yhdistelmähoidot

Mikä yhdistelmähoito?
Yhdistelmähoito sisältää hieronnan tukena muita käytössämme olevia hoitomenetelmiä, joiden avulla voidaan vaikuttaa lihaskireyksiin ja kipupisteisiin, lisätä arpikudoksen venyvyyttä, käsitellä fascioita eli lihaskalvoja, vähentää kudosten turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa.
Mitä yhdistelmähoito sisältää?
Yhdistelmähoidot sisältävät klassista tai urheiluhierontaa sekä Dry Needling -hoitoa ja/tai alipaineimurullaushoitoa LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella. Apuna kovin kireille lihasalueille Jari saattaa myös käyttää lisänä TNS-sähköhoitoa ja lihashuoltovasaraa.
Milloin yhdistelmähoitoon?
Yhdistelmähoitoon hakeudutaan samoista syistä kuin hierontaankin. Jos lihakset ovat kovin jumissa tai toisaalta kovin käsittelyarat, muilla hoitomenetelmillä voidaan pehmittää lihasta ennen hierontaa tai toisaalta totuttaa kudosta käsittelyyn.

Palvelua tarjoaa: Annika, Jari

Tutustu alipaineimurullaushoitoon ja Dry Needling -hoitoon tarkemmin:

Dry Needling -hoito

Kuivaneulaus eli Dry Needling on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktiohoitoa, jossa hoito kohdistetaan akupunktioneulojen avulla yksittäisiin lihasten kipupisteisiin (trigger-pisteisiin). Hoidon avulla voidaan aktivoida kehon omia paranemisprosesseja sekä stimuloida hermopäätteitä, jolloin aktivoidaan aivojen omien mielihyvävälittäjäaineiden erittymistä. Kuivaneulauksen avulla voidaan nopeuttaa lihasten palautumista suorituksista, parantaa voimantuottoa ja laukaista kipupisteitä. 

Huomioithan, että tällä hetkellä palvelu on saatavilla vain Jarin toteuttamissa yhdistelmähoidoissa.

Alipaineimurullaushoito / fasciahieronta

Toteutamme hoidot LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella, joka stimuloi ja hieroo kudoksia sekä parantaa aineenvaihduntaa alipaineen ja motorisoitujen rullien avulla. Hoidon aikana voidaan esim. käsitellä lihaskalvoja eli fascioita, parantaa aineenvaihduntaa ja arpien joustavuutta, vähentää kudosten turvotusta sekä lievittää kipua. Alipaineimurullaushoitoa käytetään myös esteettisiin hoitoihin, sillä hoidon avulla kiihdytetään aineenvaihduntaa, tasoitetaan ja ennaltaehkäistään selluliittia ja ihon juonteita, kiinteytetään ihoa ja korostetaan lihasten muotoja.

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksella voidaan mm. vähentää turvotusta, lievittää kipua, parantaa kudosten aineenvaihduntaa, tukea niveliä ja parantaa asentoa.
Mahdollinen kinesioteippaus sisältyy fysioterapiakäynnin hintaan.

Palvelua tarjoaa: Annika, Jari

Lahja- ja sarjakortit

Lahjakortit: Meiltä saat paperiset ja sähköiset lahjakortit kaikkiin palveluihimme. Lahjakorteille voi ostaa arvoa, haluamasi määrän palveluitamme tai sarjakortin. Arvolahjakorttia voi käyttää sarjakortin hankintaan. Tällöin sarjakortti on voimassa lahjakortin alkuperäiseen voimassaoloaikaan saakka. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Sarjakortit: Hieronta- ja yhdistelmähoitosarjakorttien hinta on edullisempi verrattuna yksittäin maksettuihin käynteihin. Hierontasarjakortteja myydään viiden käynnin sarjoina, yhdistelmähoitoja voi ostaa kolmen ja viiden kerran sarjoina. Sarjakortin kokonaishinta maksetaan tilauksen yhteydessä.

Voimassaoloaika: Lahjakortit ja kolmen/viiden kerran sarjakortit ovat voimassa kolme (3) kuukautta ostopäivästä.
HUOM! Lahjakortilla/sarjakortilla maksettavat käynnit kannattaa varata ajoissa ennen kortin viimeistä käyttöpäivää – näin varmistat, että saat itsellesi sopivan ajan voimassaoloajan puitteissa.

Tilaaminen:
Tilaa lahjakortti tai sarjakortti puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivujen ”Tilaa lahjakortti” -sivun kautta.

Toimitus:
Sähköinen lahjakortti lähetetään PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen arkisin 48 tunnin kuluessa tilauksesta.
Paperisten lahjakorttien toimitustapoina ovat nouto Kotivastaanotolta (sovi aika etukäteen) tai postitus (ajoissa tulleisiin tilauksiin).
Sarjakortin saa matkaan kätevästi ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä.

Maksutavat:
Noudettava lahjakortti maksetaan korttimaksulla. Postitettavien lahjakorttien sekä sähköisten lahjakorttien mukana tulee lasku. 
Sarjakortit maksetaan ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä korttimaksulla.

Lahjakortin aktivoituminen käytettäväksi: 
Lahjakortit aktivoituvat käytettäväksi, kun maksu on suoritettu ja kirjautunut tilillemme. Tämä kannattaa huomioida etenkin laskulla maksettaessa, mikäli lahjakorttia on toiveissa käyttää jo ennen laskulle merkittyä eräpäivää!


Keitä me olemme?

Olemme Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Otamme asiakkaita vastaan Kotivastaanotolla Pornaisissa sekä yrityshierontakäynneillä.


Palvelut yritys- ja kotikäynneillä

Yrityskäynnit

Palvelut:
· Klassinen ja urheiluhieronta
· Yhdistelmähoidot
· Kinesioteippaus (muun hoidon yhteydessä)

Kotikäynnit

Palvelut:
· Klassinen ja urheiluhieronta
· Yhdistelmähoidot
· Kinesioteippaus (muun hoidon yhteydessä)

Kotikäyntejä järjestetään tavallisesti hieman isommalle porukalle.

Pyydä lisätietoa ja tarjous yrityshieronta- tai kotikäynnistä puhelimitse tai sähköpostitse!


Eläimille allergiset huomio! Taloudessamme asuu koiria.

25.05.2018: Uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) mukainen tietosuojaseloste on nähtävillä Kotivastaanoton tiloissa.