Tilaa lahja- tai sarjakortti

JOULULAHJAKORTEISTA
Ilmoita tilauslomakkeella, jos olet tilaamassa joululahjakorttia:
○ Tällöin lahjakortin neljän (4) kuukauden voimassaoloaika ei ala kulua ostopäivästä, vaan joululahjakortin voimassaoloaika on 9.1. – 8.5.2023.
○ Tilatessasi joululahjakortin laskulla, saat automaattisesti maksuaikaa 5.1.2023 asti.

Tilausaikataulu:
○ Paperiset joululahjakortit: Tilaa viimeistään ke 21.12. Nouto sovitaan etukäteen viimeistään torstaille 22.12.
○ Sähköiset joululahjakortit: Tilaa viimeistään to 22.12. klo 18 mennessä, jolloin saat toimituksen vielä saman illan aikana. Aikaisemmin tulleet tilaukset käsittelemme tavalliseen tapaan arkisin 48 tunnin kuluessa tilauksesta, mutta em. viime hetken toimitusaikoja noudattaen.

Muutoin joululahjakortteihin sovelletaan samoja ehtoja kuin tavallisiin lahja- ja sarjakortteihin. Kts. alla.

Lahja- ja sarjakorttehin sovellettavat ehdot:

Tilausten käsittely ja toimitus:
Käsittelemme lahjakorttitilauksia arkisin. Sähköinen lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona tilauslomakkeelle kirjoittamaanne sähköpostiosoitteeseen arkisin 48 tunnin kuluessa tilauksesta. Mikäli toimitusta ei kuulu toimitusajan puitteissa, tarkistathan roskapostikansiosi ja jos viestiämme ei näy, ota meihin yhteyttä puhelimitse tilauksesi suhteen.
Paperisen lahjakortin toimitustapana on nouto sovittuna ajankohtana Kotivastaanotolta.

Maksutavat:
Korttimaksu noudon yhteydessä tai lasku. Laskulla maksettaessa on syytä huomioida lahjakortin aktivoituminen (kts. alla).

Lahjakortin aktivoituminen:
Lahjakortti aktivoituu käytettäväksi, kun maksu on suoritettu ja kirjautunut tilillemme. Huomioittehan tämän ystävällisesti erityisesti laskulla maksaessanne, mikäli lahjakorttia on toiveissa käyttää ennen laskun eräpäivää!

Lahja- ja sarjakorttien voimassaolo:
Lahjakortit ja kolmen / viiden kerran sarjakortit ovat voimassa neljä (4) kuukautta ostopäivästä.

Lahja- ja sarjakorttien käyttöön sovellettavat ehdot:
Lahja-/sarjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi. Vanhentuneita lahja-/sarjakortteja ei hyvitetä. Lisätietoa lahjakorttien käyttämisestä löytyy Palvelumme-sivulta kohdasta Lahja- ja sarjakorttien käyttäminen.

Kiitos tilauksestasi! Otamme yhteyttä tilauksen tiimoilta mahdollisimman pian (arkisin 48 tunnin sisällä tilauksesta)! Mikäli toimitusta ei kuulu toimitusajan puitteissa, tarkistathan roskapostikansiosi ja jos viestiämme ei näy, olethan yhteydessä meihin puhelimitse tilauksesi suhteen.

HUOM!
-Tilatessasi laskulla: Lahjakortti aktivoituu käytettäväksi maksun kirjauduttua tilillemme.