Tilaa lahja- tai sarjakortti

Lahja- ja sarjakorttehin sovellettavat ehdot:

Tilausten käsittely ja toimitus:
Käsittelemme lahjakorttitilauksia arkisin. Sähköinen lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona tilauslomakkeelle kirjoittamaanne sähköpostiosoitteeseen arkisin 48 tunnin kuluessa tilauksesta. Mikäli toimitusta ei kuulu toimitusajan puitteissa, tarkistathan roskapostikansiosi ja jos viestiämme ei näy, ota meihin yhteyttä puhelimitse tilauksesi suhteen.
Paperisen lahjakortin toimitustapana on nouto ennalta sovittuna ajankohtana Kotivastaanotolta. Noudot järjestetään arkisin.

Maksutavat:
Korttimaksu noudon yhteydessä tai lasku. Laskulla maksettaessa on syytä huomioida lahjakortin aktivoituminen (kts. alla). Hyvinvointieduilla voi ostaa omaan käyttöön tulevan lahjakortin, jos etujen voimassaoloaika on umpeutumassa; näin etusaldon voimassaoloaikaa saa pidennettyä lahjakortin voimassaoloajan verran (kts. alempaa).

Lahjakortin aktivoituminen:
Lahjakortti aktivoituu käytettäväksi, kun maksu on suoritettu ja kirjautunut tilillemme. Huomioittehan tämän ystävällisesti erityisesti laskulla maksaessanne, mikäli lahjakorttia on toiveissa käyttää ennen laskun eräpäivää!

Lahja- ja sarjakorttien voimassaolo:
Lahjakortit ja kolmen / viiden kerran sarjakortit ovat voimassa neljä (4) kuukautta ostopäivästä.

Lahja- ja sarjakorttien käyttöön sovellettavat ehdot:
Lahja-/sarjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi. Vanhentuneita lahja-/sarjakortteja ei hyvitetä, eikä Kotivastaanotolla ole velvollisuutta hyväksyä vanhentuneen lahja-/sarjakortin käyttöä maksuvälineenä. Lisätietoa lahjakorttien käyttämisen ehdoista löytyy Palvelumme-sivulta kohdasta Lahja- ja sarjakortit.

Kiitos tilauksestasi! Otamme yhteyttä tilauksen tiimoilta mahdollisimman pian (arkisin 48 tunnin sisällä tilauksesta)! Mikäli toimitusta ei kuulu toimitusajan puitteissa, tarkistathan roskapostikansiosi ja jos viestiämme ei näy, olethan yhteydessä meihin puhelimitse tilauksesi suhteen.

HUOM!
-Tilatessasi laskulla: Lahjakortti aktivoituu käytettäväksi maksun kirjauduttua tilillemme.