Tilaa lahja- tai sarjakortti

Tilausten käsittely ja toimitus:
Käsittelemme lahjakorttitilauksia arkisin. Sähköinen lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona tilauslomakkeelle kirjoittamaanne sähköpostiosoitteeseen arkisin 48 tunnin kuluessa tilauksesta. Mikäli toimitusta ei kuulu toimitusajan puitteissa, tarkistathan roskapostikansiosi ja jos viestiämme ei näy, olethan yhteydessä meihin puhelimitse tilauksesi suhteen.
Paperisen lahjakortin toimitustapoina ovat nouto sovittuna ajankohtana Kotivastaanotolta tai postitus (ajoissa tulleeseen tilaukseen).

Maksutavat:
Korttimaksu noudon yhteydessä tai lasku. Laskulla maksettaessa on syytä huomioida lahjakortin aktivoituminen (kts. alla).

Lahjakortin aktivoituminen:
Lahjakortti aktivoituu käytettäväksi, kun maksu on suoritettu ja kirjautunut tilillemme. Huomioittehan tämän ystävällisesti erityisesti laskulla maksaessanne, mikäli lahjakorttia on toiveissa käyttää ennen laskun eräpäivää!

Lahja- ja sarjakorttien voimassaolo:
Lahjakortit ja kolmen / viiden kerran sarjakortit ovat voimassa 4 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi.

Kiitos tilauksestasi! Otamme yhteyttä tilauksen tiimoilta mahdollisimman pian (arkisin 48 tunnin sisällä tilauksesta)! Mikäli toimitusta ei kuulu toimitusajan puitteissa, tarkistathan roskapostikansiosi ja jos viestiämme ei näy, olethan yhteydessä meihin puhelimitse tilauksesi suhteen.

HUOM!
-Tilatessasi laskulla: Lahjakortti aktivoituu käytettäväksi maksun kirjauduttua tilillemme.