31.5.2021: Kesäpassilla alennusta

Kotivastaanoton Kesäpassi 2021 -kampanja starttaa 1. kesäkuuta!
Kesäpassilla saat 1.6. – 31.8.2021 välisenä aikana joka kolmannen hoitokäyntisi 30 %:n alennuksella

Pyydä oma Kesäpassisi mukaan seuraavan kampanja-ajalle varatun hoitokäyntisi yhteydessä. Esittäessäsi Kesäpassin käynneilläsi, saat passiin leiman (yksi leima per hoitokäynti). Kun passissa on kolme leimaa, olet oikeutettu alennukseen.

Alennukseen oikeuttavien käyntien määrää ei ole kampanja-aikana rajoitettu. Kesäpassi on henkilökohtainen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sarjakortteihin. Kesäpassikampanja kattaa korttimaksulla, ePassi Hyvinvoinnilla sekä Smartum Hierontaedulla maksettavat hoitokäynnit.

Varaa aikasi näppärästi netistä klikkaamalla -> tästä <-! Tervetuloa Kotivastaanotolle!