Palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä fysioterapia- ja hierontapalveluita Kotivastaanotolla Nurmijärven Lepsämässä, Klaukkalan Lintumetsän läheisyydessä sekä työpaikkakäynteinä pääkaupunkiseudulla. Kotivastaanoton palveluita on saatavilla myös lahjakortteina ja edullisempina sarjakortteina.

Alta löydät palvelukuvauksemme sekä lisätietoa lahja- ja sarjakorteistamme.


Palvelut Kotivastaanotolla:

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta

Klassista ja urheiluhierontaa tarjotaan 30 – 120 minuutin pituisina hoitokäynteinä, joiden aikana käsitellään suppeampia tai laajempia alueita käytettävissä olevan ajan pituudesta riippuen. Esimerkiksi 120 minuutin hieronnan aikana ehditään käydä läpi koko vartalo. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta tietynlaisten hierontaotteiden ja -tekniikoiden osalta. Urheiluhieronnassa käytetään esimerkiksi liikehoitoja lisäämään nivelten liikkuvuutta.

Hierontaan saavutaan usein esimerkiksi niska-hartiaseudun kireyden ja kivun, päänsäryn, purentalihasoireilun tai alaselkäkipujen vuoksi. Säännöllisestä hieronnasta hyötyvät useimmat, sillä sen avulla voidaan osaltaan ennaltaehkäistä erilaisia kiputiloja ja vaivoja. Kuntoilijat ja urheilijat hyötyvät lihashuollosta, jonka avulla lihakset muun muassa palautuvat nopeammin suorituksista.

Klassista hierontaa tarjoaa: Annika, Jari
Urheiluhierontaa tarjoaa: Jari

IMG_5218

Fysioterapia

Fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat esimerkiksi:
– Terapeuttisten harjoitteiden ohjaaminen ja yksilöllisen harjoitusohjelman laadinta (mm. venytys-, lihasvoima- ja tasapainoharjoitteet)
– Pehmytkudosten käsittely eli hieronta
– Nivelten mobilisointi eli nivelten liikkuvuuden ylläpitäminen ja parantaminen
– Kinesioteippaus
– Alipaineimurullaushoito (LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella, katso hoidosta tarkempi kuvaus alempaa tältä sivulta.)

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan hakeudutaan tavallisesti erilaisten oireiden vuoksi, mutta tärkeää on myös vaivojen ennaltaehkäisy. Tavallisia vastaanotolle hakeutumisen syitä ovat erilaiset kiputilat (esimerkiksi päänsärky, purentalihasoireet, selkäkipu tai eri nivelissä tuntuva kipu), nivelten liikerajoitukset tai tapaturmat (esimerkiksi nilkan nyrjähdys). Fysioterapiasta hyötyvät myös leikkauksiin valmistautuvat tai leikkauksesta toipuvat asiakkaat.

Ensikäynniksi suosittelemme vähintään 45 minuutin hoitoaikaa – näin alkuhaastattelun ja -tutkimisen jälkeen jää aikaa itse hoitomenetelmien toteuttamiseen ja harjoitteiden ohjaamiseen. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman sitä. Lähetteellä tulevat asiakkaat ovat oikeutettuja Kela-korvaukseen. Hoidot voi maksaa myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Yhdistelmähoidot

Yhdistelmähoidot sisältävät hierontaa sekä alipaineimurullaushoitoa LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella ja/tai Dry Needling -hoitoa. Dry Needlingiä on tällä hetkellä saatavilla vain Jarin tekemien yhdistelmähoitojen yhteydessä.

Yhdistelmähoito sisältää yhdellä kertaa useampia käytössämme olevia hoitomenetelmiä, joiden avulla voidaan vaikuttaa lihaskireyksiin ja kipupisteisiin, lisätä arpikudoksen venyvyyttä, käsitellä fascioita eli lihaskalvoja, vähentää kudosten turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa. Yhdistelmähoitoa saa nyt myös kasvojen ja pään alueelle esimerkiksi päänsärystä kärsivien asiakkaiden kohdalla.

Palvelua tarjoaa: Annika, Jari

Tutustu alipaineimurullaushoitoon ja Dry Needling -hoitoon tarkemmin alla olevien kuvausten avulla:

Fasciahieronta / Alipaineimurullaushoidot
Toteutamme hoidot LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella, joka stimuloi ja hieroo kudoksia sekä parantaa aineenvaihduntaa alipaineen ja motorisoitujen rullien avulla. Hoidon aikana voidaan esimerkiksi käsitellä lihaskalvoja eli fascioita, parantaa aineenvaihduntaa ja arpien joustavuutta, vähentää kudosten turvotusta sekä lievittää kipua. Alipaineimurullaushoitoa käytetään myös esteettisiin hoitoihin, sillä hoidon avulla kiihdytetään aineenvaihduntaa, tasoitetaan ja ennaltaehkäistään selluliittia ja ihon juonteita, kiinteytetään ihoa ja korostetaan lihasten muotoja.

IMG_1576

Dry Needling
Kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktiohoitoa, jossa hoito kohdistetaan akupunktioneulojen avulla yksittäisiin lihasten kipupisteisiin (trigger-pisteisiin). Hoidon avulla voidaan aktivoida kehon omia paranemisprosesseja sekä stimuloida hermopäätteitä, jolloin aktivoidaan aivojen omien mielihyvävälittäjäaineiden erittymistä. Kuivaneulauksen avulla voidaan nopeuttaa lihasten palautumista suorituksista, parantaa voimantuottoa ja laukaista kipupisteitä. Huomioithan, että tällä hetkellä palvelu on saatavilla vain Jarin toteuttamissa yhdistelmähoidoissa.

IMG_2532

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksella voidaan mm. vähentää turvotusta, lievittää kipua, parantaa kudosten aineenvaihduntaa, tukea niveliä ja parantaa asentoa.

Palvelua tarjoaa: Annika, Jari

IMG_3770

Lahja- ja sarjakortit

Meiltä saat lahjakortit kaikkiin palveluihimme. Lahjakorteille voi ostaa arvoa tai tietyn määrän palveluitamme, esimerkiksi 5 kerran sarjakortin hierontaan.

Voimassaoloaika: Lahjakortit ja kolmen/viiden kerran sarjakortit ovat voimassa neljä (4) kuukautta ostopäivästä, kymmenen kerran sarjakortit kuusi (6) kuukautta ostopäivästä.

Tilaaminen:
Tilaa lahjakortti tai sarjakortti puhelimitse, sähköpostitse, kotisivujen ”Tilaa lahjakortti” -sivun kautta tai Facebookin yksityisviestillä.

Toimitus:
Sähköinen lahjakortti lähetetään PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen 48 tunnin kuluessa tilauksesta. Paperisten lahjakorttien toimitustapoina ovat nouto Kotivastaanotolta (sovi aika etukäteen) tai postitus (ajoissa tulleisiin tilauksiin).
Sarjakortin saa matkaan kätevästi ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä.

Maksutavat:
Sähköisen lahjakortin mukana tulee tilisiirtolomake. Noudettavan lahjakortin voi maksaa kortilla tai saman päivän aikana suoritettavalla tilisiirrolla. Postitettavien lahjakorttien mukaan kirjoitamme laskun.
Sarjakortin voi maksaa ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä korttimaksulla tai saman päivän aikana suoritettavalla tilisiirrolla.

Huomioithan ystävällisesti sen, että lahjakortit aktivoituvat käytettäväksi, kunhan maksu on suoritettu ja kirjautunut tilillemme!

SONY DSC


Palvelut koti- ja yrityskäynneillä:

· Klassinen ja urheiluhieronta
· Yhdistelmähoidot
· Kinesioteippaus (muun hoidon yhteydessä)

Katso kotikäyntien hinnat Hinnasto-sivulta.

pärstät_kotisivuille

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: