Lahja- ja sarjakortit

Lahja- ja sarjakortit

Lahjakortit: Meiltä saat paperiset ja sähköiset lahjakortit kaikkiin palveluihimme. Lahjakorteille voi ostaa arvoa, haluamasi määrän palveluitamme tai sarjakortin. Arvolahjakorttia voi käyttää sarjakortin hankintaan, jolloin sarjakortti on voimassa lahjakortin alkuperäisen voimassaoloajan mukaisesti.

Sarjakortit: Tiheämpää käyntitarvetta varten meiltä saa hieronta- ja yhdistelmähoitosarjakortteja, joiden hinta on edullisempi verrattuna yksittäin maksettuihin käynteihin. Hierontasarjakortteja myydään viiden käynnin sarjoina, yhdistelmähoitoja voi ostaa kolmen ja viiden kerran sarjoina. Sarjakortin kokonaishinta maksetaan tilauksen tai ensimmäisen sarjakäyntisi yhteydessä.

Lahja- ja sarjakorttien tilaamiseen ja käyttämiseen sovellettavat ehdot

Tilaaminen

Tilaa lahjakortti tai sarjakortti kotisivujen ”Tilaa lahja- tai sarjakortti” -sivun kautta. Voit tehdä tilauksen myös puhelimitse tai sähköpostitse. Huomaathan ystävällisesti, ettemme pääse vastaamaan puhelimeen hoitojen ollessa kesken; soittelemme mahdollisimman pian takaisin.

Tilausten käsittely ja toimitus:
Käsittelemme tilauksia arkipäivinä 48 tunnin kuluessa.
Sähköinen lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen arkisin 48 tunnin kuluessa tilauksesta.
Paperisten lahjakorttien toimitustapana on nouto Kotivastaanotolta. Sovi noutoa varten aika etukäteen.
Sarjakortin saa matkaan kätevästi ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä.

Maksutavat:
Noudettava lahjakortti maksetaan korttimaksulla. Sähköisten lahjakorttien mukana tulee toisena liitetiedostona PDF-muotoinen lasku. 
Sarjakortit maksetaan ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä korttimaksulla tai palvelun maksamiseen soveltuvalla hyvinvointiedulla.

Lahjakortin aktivoituminen käytettäväksi: 
Lahjakortit aktivoituvat käytettäväksi, kun maksu on suoritettu ja kirjautunut tilillemme. Tämä kannattaa huomioida etenkin laskulla maksettaessa, mikäli lahjakorttia on toiveissa käyttää jo ennen laskulle merkittyä eräpäivää!

Voimassaoloaika: Lahjakortit ja sarjakortit ovat voimassa neljä (4) kuukautta ostopäivästä.
HUOM! Lahjakortilla/sarjakortilla maksettavat käynnit tulee varata ajoissa ennen kortin viimeistä käyttöpäivää – näin varmistetaan, että lahja-/sarjakortin käyttäjä saa itselleen sopivan ajan voimassaoloajan puitteissa. Vanhentuneita lahja-/sarjakortteja ei hyvitetä, eikä lahja-/sarjakortteja voi vaihtaa rahaksi.

Lahja- ja sarjakorttien käyttäminen

◦ Saadessasi lahjakortin tai hankkiessasi sarjakortin, varaa itsellesi aika mahdollisimman pian, jotta ehdit saada itsellesi sopivan hoitoajan lahja-/sarjakortin voimassaoloajan puitteissa. Viimeinen voimassaolopäivä on merkitty korttiin. Asiakkaan vastuulla on huolehtia, että lahja-/sarjakortti tulee käytetyksi voimassaoloajan puitteissa. Vanhentunutta lahja-/sarjakorttia ei hyvitetä, eikä Kotivastaanotolla ole velvollisuutta hyväksyä vanhentuneen lahja-/sarjakortin käyttämistä maksuvälineenä. Lahja- ja sarjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi.
◦ Arvolahjakorttia voidaan käyttää myös sarjakortin hankintaan. Tällöin sarjakortti on voimassa lahjakortin alkuperäisen voimassaoloajan mukaisesti.
◦ Jos lahjakorttiin on kirjattu tietty palvelu, mutta haluat käyttää sen toiseen Kotivastaanoton palveluun, tämä on mahdollista lahjakortin sisältämän palvelun arvon puitteissa. Ilmoita toiveestasi vastaanotolla.
◦ Jos lahja-/sarjakortin arvo ei riitä kattamaan koko palvelun hintaa, jäljelle jäävä summa katetaan korttimaksulla tai ko. palvelun maksamiseen soveltuvan hyvinvointiedun saldolla.