4.10.2020: Kotivastaanotto avautuu Pornaisissa huomenna!

Kotivastaanotto avaa ovensa huomenna 5.10. osoitteessa Halkiantie 460, 07190 Halkia!

Avajaistarjouksena saat ensikäyntisi 20 % alennuksella. Alennus on voimassa 30.11.2020 asti. Voit varata aikasi vaikkapa nettiajanvarauksestamme. Lämpimästi tervetuloa!

PS. Tulethan hoitoon vain terveenä! Kotivastaanotolla on tarjolla käsienpesumahdollisuus, käsidesi ja myös hengityssuojaimia. Desinfioimme kosketuspinnat ja hoitopöydän jokaisen asiakkaan jälkeen.


5.9.2020: Voita 45 min hieronta Pornaisiin!

(Edit 22.9.2020: Arvonta on päättynyt ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti.)

⭐️ Voita 45 min hieronta Kotivastaanoton uudessa osoitteessa Pornaisissa! ⭐️

Arvomme kaksi 45 minuutin hierontaa kahdelle onnekkaalle: yhden toteuttajana toimii Annika, toisen toteuttajana Jari.

Osallistu arvontaan viimeistään 18.9. klo 23:59 kommentoimalla Kotivastaanoton arvontapostaukseen Facebookissa, tulisiko hieronta omaan tarpeeseen vai antaisitko voittosi jollekulle toiselle. 🤩 Postauksesta ja Facebook-sivustamme saa myös tykätä.

Arvonta suoritetaan 21.9. ja kahdelle voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittohieronnat tulee käyttää aikavälillä 5.10. – 5.12.2020 Kotivastaanotolla osoitteessa Halkiantie 460, 07190 Halkia. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää tarjouksiin. Hierontapalkinnon arvo on 43€.

Onnea arvontaan!


30.8.2020: Kotivastaanotto muuttaa

Kotivastaanotto muuttaa!

Palveluitamme saa tutussa osoitteessa Lepsämässä vielä syyskuun ajan, jonka jälkeen Kotivastaanotto siirtyy Pornaisiin osoitteeseen Halkiantie 460, 07190 Halkia. Avaamme ovemme uusissa tiloissa 5. lokakuuta.

Lokakuusta eteenpäin otamme vastaan myös Klaukkalassa Hyvinvointipalvelut Diarin tiloissa osoitteessa Viirintie 3, 2. krs. Otamme Klaukkalassa vastaan maanantaisin (Annika) ja tiistaisin (Jari). Jos toivot LPG Systemsin Wellbox-laitteella toteutettavaa alipaineimurullaushoitoa yhdistelmähoitosi tai fysioterapiasi yhteydessä, otathan meihin yhteyttä ennen ajanvarauksen tekoa. Klaukkalan nettiajanvaraus löytyy kotisivujemme Nettiajanvaraus-painikkeen takaa. Aikoja voi jo varata lokakuulle.

Kiitos ihanille asiakkaillemme näistä vuosista Lepsämässä! Toivotamme teidät ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uusiin toimipisteisiimme!

-Annika & Jari


10.8.2020: Terveys on meille tärkeää!

Terveys on meille tärkeä asia, joten:
• Tulethan hoitoon vain täysin terveenä.
• Käytäthän eteisestä löytyvää käsidesiä tullessasi.
• Toiveestasi voimme käyttää hengityssuojaimia. Tiedossamme olevien riskiryhmäläisten kohdalla käytämme niitä automaattisesti. Mikäli koronatilanne sitä vaatii, ryhdymme käyttämään hengityssuojaimia kaikkien asiakkaidemme hoitojen aikana ja toivomme tällöin myös asiakkailtamme hengityssuojaimen käyttöä.
• Desinfioimme mm. hoitohuoneen pinnat, ovenkahvat ja maksupäätteen jokaisen asiakkaan jälkeen.

Tervetuloa hierontaan, yhdistelmähoitoon ja fysioterapiaan!

(Kuva: Pixabay)4.5.2020: Äitienpäivälahja mielessä?

Äitienpäivää vietetään 10.5.!

Sähköinen lahjakortti hierontaan, yhdistelmähoitoon tai fysioterapiaan on rentouttava lahja esimerkiksi etätyön jumiuttamalle äidille. 💐 Tilaa lahjakortti viimeistään perjantaina 8.5. klo 12, jotta lahja ehtii sähköpostitse perille vielä saman illan aikana. Lahjakortin tilaaminen onnistuu näppärästi kotisivuiltamme.

Vielä muistutus ajanvarauksia varten: Asiakkaamme, tulethan Kotivastaanotolle vain terveenä. ☀️