15.12.2020: Joululahjakorttien tilausaikataulu

Tilaathan joululahjakortit seuraavan aikataulun mukaisesti, jotta kaikki lahjat ehtivät jouluksi perille:

Paperiset lahjakortit:
Tilaa postitettavat lahjakortit keskiviikkona 16.12. klo 15 mennessä, jolloin lahjakortti ehtii postiin vielä saman päivän aikana. Tämän jälkeen tilattuja lahjakortteja ei enää postiteta, vaan ne tulee noutaa ennalta sovittuna ajankohtana Kotivastaanotolta. Tilaathan paperiset lahjakortit viimeistään maanantaina 21.12. Viimeinen noutomahdollisuus Kotivastaanotolta on tiistaina 22.12. ennalta sovittuna ajankohtana.

Sähköiset lahjakortit:
Tilaa sähköiset lahjakortit viimeistään tiistaina 22.12. klo 18 mennessä. Tilaus toimitetaan sähköpostiisi saman illan aikana.

Mukavaa joulun odotusta!


27.11.2020: Palvelujemme käytön turvallisuus koronavirusepidemian aikana

Muutamia huomioita liittyen Kotivastaanoton toimintaan ja palvelujemme käytön turvallisuuteen koronavirusepidemian aikana:

  • Tulethan hoitoon vain terveenä.
  • Tiloissamme otetaan vastaan vain yksi asiakas kerrallaan, jotta ylimääräiset kohtaamiset ovat minimissään.
  • Edellä mainitusta syystä pyrithän saapumaan mahdollisimman lähellä hoitoaikasi alkua.
  • Käytämme hoitojen aikana maskeja.
  • Kotivastaanotolla on tarjolla käsienpesumahdollisuus, käsidesiä ja hengitysmaskeja.
  • Desinfioimme hoitopöydän ja kaikki kosketuspinnat jokaisen asiakkaan jälkeen.

Pidetään huolta hyvinvoinnista ja terveydestä!15.11.2020: Muutoksia toiminnassamme Klaukkalassa

Nurmijärven asiakkaamme!

Joulukuun toisen viikon jälkeen lopetamme säännölliset vastaanottopäivät Klaukkalassa Hyvinvointipalvelut Diarin tiloissa. Kotivastaanotto palvelee edelleen tämän jälkeen Pornaisissa useampana päivänä viikossa. Jos toivot pääseväsi palvelujemme äärelle jatkossakin, mutta välimatka Pornaisiin tuntuu liian pitkältä, voit aina tiedustella meiltä kotikäynnin mahdollisuutta Nurmijärven alueella. Huolehdimme myös kotikäynneillä terveydestäsi näin korona-aikana mm. desinfioimalla hoitotarvikkeet ja -välineet jokaisen asiakkaan jälkeen sekä käyttämällä hoidon aikana hengityssuojainta.

Joulukuussa on vielä joitakin aikoja vapaana Klaukkalassa, varaa siis omasi Nettiajanvaraus-sivumme kautta valitsemalla Klaukkalan toimipisteen ajanvaraus.


29.10.2020: Isänpäivälahja omalta kylältä!

Kotivastaanoton lahjakortti hierontaan, yhdistelmähoitoon tai fysioterapiaan on oiva lahja isälle! Lahjaksi sopivat myös sarjakortit hierontaan tai yhdistelmähoitoon. Lahjakortin voi tilata näppärästi kotisivujemme Tilaa lahja- tai sarjakortti -painikkeen kautta.

Tilaathan paperisen lahjakortin viimeistään torstaina 5.11. tai sähköisen lahjakortin viimeistään perjantaina 6.11. klo 19 mennessä. Paperisille lahjakorteille viimeinen noutomahdollisuus on ennalta sovittuna kellonaikana perjantaina 6.11. Sähköiset lahjakortit toimitetaan sähköpostiin viimeistään perjantai-iltana 6.11.


4.10.2020: Kotivastaanotto avautuu Pornaisissa huomenna!

Kotivastaanotto avaa ovensa huomenna 5.10. osoitteessa Halkiantie 460, 07190 Halkia!

Avajaistarjouksena saat ensikäyntisi 20 % alennuksella. Alennus on voimassa 30.11.2020 asti. Voit varata aikasi vaikkapa nettiajanvarauksestamme. Lämpimästi tervetuloa!

PS. Tulethan hoitoon vain terveenä! Kotivastaanotolla on tarjolla käsienpesumahdollisuus, käsidesi ja myös hengityssuojaimia. Desinfioimme kosketuspinnat ja hoitopöydän jokaisen asiakkaan jälkeen.


5.9.2020: Voita 45 min hieronta Pornaisiin!

(Edit 22.9.2020: Arvonta on päättynyt ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti.)

⭐️ Voita 45 min hieronta Kotivastaanoton uudessa osoitteessa Pornaisissa! ⭐️

Arvomme kaksi 45 minuutin hierontaa kahdelle onnekkaalle: yhden toteuttajana toimii Annika, toisen toteuttajana Jari.

Osallistu arvontaan viimeistään 18.9. klo 23:59 kommentoimalla Kotivastaanoton arvontapostaukseen Facebookissa, tulisiko hieronta omaan tarpeeseen vai antaisitko voittosi jollekulle toiselle. 🤩 Postauksesta ja Facebook-sivustamme saa myös tykätä.

Arvonta suoritetaan 21.9. ja kahdelle voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittohieronnat tulee käyttää aikavälillä 5.10. – 5.12.2020 Kotivastaanotolla osoitteessa Halkiantie 460, 07190 Halkia. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää tarjouksiin. Hierontapalkinnon arvo on 43€.

Onnea arvontaan!


30.8.2020: Kotivastaanotto muuttaa

Kotivastaanotto muuttaa!

Palveluitamme saa tutussa osoitteessa Lepsämässä vielä syyskuun ajan, jonka jälkeen Kotivastaanotto siirtyy Pornaisiin osoitteeseen Halkiantie 460, 07190 Halkia. Avaamme ovemme uusissa tiloissa 5. lokakuuta.

Lokakuusta eteenpäin otamme vastaan myös Klaukkalassa Hyvinvointipalvelut Diarin tiloissa osoitteessa Viirintie 3, 2. krs. Otamme Klaukkalassa vastaan maanantaisin (Annika) ja tiistaisin (Jari). Jos toivot LPG Systemsin Wellbox-laitteella toteutettavaa alipaineimurullaushoitoa yhdistelmähoitosi tai fysioterapiasi yhteydessä, otathan meihin yhteyttä ennen ajanvarauksen tekoa. Klaukkalan nettiajanvaraus löytyy kotisivujemme Nettiajanvaraus-painikkeen takaa. Aikoja voi jo varata lokakuulle.

Kiitos ihanille asiakkaillemme näistä vuosista Lepsämässä! Toivotamme teidät ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uusiin toimipisteisiimme!

-Annika & Jari